Nejnovější recenze ze sekce Školní penály
Vnučka je s penálem spokojená, má s ním zkušenost už z 1.třídy ZŠ .
Penál je pěkný, prostorný. Vejde se do něj vše co děti potřebují do školy. Pastelky, fixy, tužky,... vše je hezky úhledně srovnané. Jsem moc ráda že jsem tento penál objevila. Mohu jen doporučit. Mají ho oba moji synové.
- Za mě dobře promyšlený a prostorný penál. Dostatečné množství poutek na pastelky, pero atd. a přitom prostor na lepidlo, nůžky, kružítko a všechny nezbytnosti, které školáci potřebují. Je trochu větší, ale jinak by se to do penálu nevešlo.
Ideální pouzdro pro prnáčka. Jednoduché, přehledné a přitom dostačující prostor. Žádných trilion kapsiček. Nejvíce si cením dobře úchopu zipu na pouzdru, který dítě snadno najde a otevře.
lehký, zip se dobře otvírá, pro prvnacka top
- zvenčí vypadá dobře, materiál dobrý
- uspořádání uvnitř penálu je nepraktické a velmi podivně řešené... po naskládání několika nových tužek a pastelek se penál špatně zavírá a s největší pravděpodobností je děti místo do "gumiček" budou pohazovat do nesmyslně volného místa, které je pod "deskou s gumičkami", kde mají být uchyceny psací potřeby, takže s tímto penálem nejsem spokojena, co se týká provedení vnitřního uspořádání
- krásné barevné provedení,prostorný
Velký prostorný penál, syn si vybral kvůli motivu dinosaura, splnil očekávání. Doporučuji
Krásný prostorný penál pro prvňáčka s klopami,
kde vejde vše potřebné
nádherný penál
Super velikost, krásné provedení
super
Pouzdro je plně vybaveno .
- Krásné penál, prostorný,. Vypadá, že vydrží. Doporučuji
- Krásné provedení. Dostatečná velikost. Doporučuji.
výhoda - tmavý vnitřek penálu, nebude vidět, že je počmáraný od pastelek :-), s touto značkou jsme max spokojený, penál je fakt vymakaný, opravdu jsem nevybrala od jiné značky, znovu jsem koupila zde Backmann.
Vadobag plný Spiderman
Přidáno: 13. srpna 2023
(naposledy upraveno 13. srpna 2023)
Zakoupeno v www.super-hracky.cz
- splnuje vsechny pozadavky
Velké pouzdro, vleze se do něj spousta
pastelek, tužek, syn nadšený...
- Klasicky penál bez výztuže
- Bez vyztužení
Vnouček má rád Minecraft a z pouzdra měl velkou radost